Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Vaikuttaako Hypoxi treeniin

by admin on 04/04/2015, no comments

HYPOXIlla voit näkyviä ja mitattavia tuloksia jo neljässä viikossa. Lopputulos oli vajaan kilon painonpudotus sekä –3 senttiä vatsasta, –2 senttiä lantiolta, –3,8 senttiä pakaroista sekä yhteensä –3,7 senttiä reisistä.  Tässä se käy, moderni yhteistyökumppanini: HYPOXI Aleksi Helsingissä! Minä en saattaisi olla tyytyväisempi ja kiitollisempi, kuten saadessani noin hienon yhteistyökumppanin matkalle kohti unelmaani.

Hypoxi on kevyen liikunnan ja alipainehoidon yhdistelmä

Todellinen ratkaiseva hetki oli silti tämä, kun sovitin pukuani viime kerran. Rasva ei sittenkään pala kohdennetusti. Ja rehellisesti sanoen, nyt kun katson taakse, niin totean, jotta jospa olisin pitänyt epäilykseni kurissa sekä tiukentanut ruokavaliotani hiukan enemmän, olisin voinut saavuttaa Hypoxilla vielä paremmat tulokset.

Miten hypoxi jeesaa?

Kuinka kauan kesti, jotta huomasit kehosi muuttuvan Hypoxin avulla? Huomasin selvän eron kahdessa viikossa. Tällaista mussutusta en toki normisti harrasta, vaan välillä vain tekevät hyvää syödä herkkuja… HYPOXI  onkin ainoa ei-invasiivinen menetelmä, minkä todistetusti vähentää selluliittia pitkäaikaisin tuloksin.

Mitä hypoxi on?

Vältät syömistä etenkin 2 tunnin ajan HYPOXI-treenin jälkeen. Tänään silloin pääsin vihdoin aloittamaan Hypoxi  terapian. Yksi kerta kestää 30 minuuttia. Lopetettuasi HYPOXIn teidän onkin päivänselvä ylläpitää tuloksia. HYPOXI se varsin tehokasta hyötyä keskivartalon muokkaukseen. Moni onkin saattanut kuulla tai lukea ees hieman Hypoxista. Jatka lukemista, sikäli saat tietää, montako senttiä sain poistettua hankalimmilta alueiltani.

Jotkut oli tehneet tätä yli 12kk ja rakastivat sitä. Keskivartalon rasvakertymät eivät ole ainoastaan esteettinen ongelma, ainoastaan myös terveysriski. Oma kuntotaso olisi varmasti keskitasolla ja pidin ensimmäistä HYPOXI konsultaatio hoitoa haastavana , vain en väsyttävänä.

Tavallinen kuntosaliharjoittelu taikka esim.