Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Tämä takki kysely

by admin on 29/12/2014, no comments

Sen muutamaksi löytyi oranssi fleecehuopa, välillä Jyskistä varta vasten ompeuksiin hankittu. Vetoketjukiinnitys onkin myös harkitsemisenarvoinen taskut: näyttävät taskut ylös ja huomaamattomat, lihottamattomat taskut takin alaosaan Päärynävartaloinen välttää takin valinnassa kapealinjaiset takit, koska lantio onkin leveä jos lantio on reippaan leveä, lantion yläpuolelle jäävä takkimalli pullauttaa lantion esille poikkiraidat ja ruudut lantiolla alhaalta pussimaiset tai leveät hihat hihojen kiristysnauhat, rusetit yms.

Takki / www.takit.fi/ / blogi

Heikkolaatuiset kankaat nukkaantuvat ja kuluvat käytössä isosti sekä takki rupee osoittaa epäsiistiltä. Klassinen nahkatakki on tänä syksynä erityisen muodikas. Ai sikäli, mulla onkin sellainenkin. Moni muotitalo onkin ottanut tämän trendin omakseen sekä ajattelin kokeilla kyllä itsekin! Tervetuloa löytämään naisten vaatteet ongelmitta netistä! Uudet takit, paidat, housut, kengät taikka laukut tilaat nyt helposti internetissä.

Takissa ( http://www.takit.fi/) on ihana leikkaus sekä ihastuttavia yksityiskohtia sekä edessä että takana. Tuulettuvuuden puolesta jeesaa, jos takissa onkin avattavia hiha- taikka kainaloaukkoja. Kevyesti topatussa syystakissa ei tule kylmä talvipakkasillakaan. Luvassa Vansia, Brixtonia, CLWRia, Santa Cruzia, Indya, Reefia ystävähintaan. Oon touhunnut tässä siis koko illan ja kattonut leffaa poikien kanssa, en saanut millään tavalla unta kun unirytmin onkin sikäli sekaisin jahka olla sekä pystyy.

: www.takit.fi :
Takkia onkin valjastettu jo vuosisatojen ajan, ja esim. 1800-luvulla miesten takki käsitettiin olevan usein pitkä polviin saakka ylettyvä vaatekappale. Tänään syksyllä onkin käyttänyt navy-sinistä lyhyttä kangastakkia, punaista trenssiä ja oliivinvihreää ohuempaa jakkua. Katumuotia hän tulee tarkkailemassa Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Pariisissa ja New Yorkissa.

ja koko telineen kallein. Näin teki myös muodin luksusbrändi Dior. Päätin, että voin kännykän sijasta toisin sanoen tilata takin. Ne ovatkin olleet käytössä melkeinpä päivittäin, mutta pojat itse tykkäävät niistä kovasti.