Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Takki blogi

by admin on 25/02/2015, no comments

Pelkistetyt linjat ja militaristiset koristeet tuovat ryhtiä kauden takkimuotiin. 1700-luvulla tämä käsitettiin olevan yleinen takki hevosurheilun yleistyessä, vuosisata myöhemmin tästä tuli lähinnä muotivaate. Se onkin kummalla tavalla kovin lämmin siinä kun tarvitaan, vaan ei sentään koskaan liian kuuma.

Reisipituuskin melkein aina kaikille. Naisten neuletakkiin kuuluvat monesti avatut hihat ja huppu. Ei mua tosiaan haittavaikutuksia jotta muilla ois sama vaate, sellaista on vähän ikävä välttää tässä maailmassa, vaan silloin kun löytyy joku upea yksilö mitä tahdot pitää joka päivä sekä näet sen aivan saman kunkin päällä mikä päivä… kai nyt siellä on toisiakin kohtalo tovereita jotka tuntee saman pistävän tuskan sydämessään? Mua harmittaa toi välillä suunnatomasti, vaan kävelen silloinkaan eteenpäin hammasta purien 😀 Olen jonkun takia isompi määrä sekä isompi määrä kiinnittänyt huomion kaupoissa takkeihin, en oo koskaan elämässäni kuolannut noin pahasti kauniiden takkien tähden sekä silitellyt näitä innoissani, kuin tänä vuonna.

Kovin lämmin se ei ole, ainakaan minulle (ystävälläni on harmaa, sekä henkilö tarkenee silloin reippaan keskitalvellakin), mutta sitäkin kauniimpi. Tämän hetkistä takkiongelmaa se ei kuitenkaan ratkaise. Vaikka takit kivat onkin, sikäli joutuu myöntää, jotta mielelläni heittäisin ne jo kaapin perukoille sekä nauttisin muutamasta hellepäivästä ennen kuten lomani lähenee loppuaan. Itse asun tulee on hillitty, jota koristetaan yhdellä suurella näyttävällä korulla.

Perinteisten syksyn värien, kuten mustan sekä harmaan vierellä kannattaa suosia kirkkaita värejä, kuin sinistä, punaista ja vihreää. Minkä väriset sukkahousut talvella? Innostaisikohan sinua tehdä kollaaseja tummansinisellä LBD:llä eri tilaisuuksiin? Hienommin coctail-tilaisuuteen taikka virallisemmalle illalliselle, tai vähän rennommin vaikkapa brunssille taikka teatteriin.

Takkeja

Useilla vaatemerkeillä on oma versionsa parkasta ja niiden hinnat voivat vaihdella 50 eurosta 500 euroon. Nykyään silloinkaan päätinkin sulloutua muoviin sekä hikihän sillä tuli. Hintaa takilla onkin 59 €, vaan klikkailin sen ostoskoriini yhdessä -50% alekoodin kanssa, elikkä takki irtosi postikuluineen vähän reilulla kolmellakympillä.

Kaavoissa käy myös yleensä messissä yksityiskohtaiset ohjeet valmistamiseen. Upeita takkeja! Vähän tuntuu siltä, että kyseinen camel coat on myöskin meikäläisen listalla! Joku ihana polviin ulottuva lämmin sekä paksuhko takki on siis ihan pakko hankkia ensi syksylle. Pue maskuliinisen bleiserin kanssa tyttömäin en pikkumekko kuin Hermés. Olin miettinyt jo pitkään, että täytyisi tilata uudet. Minä en jaksanut enää pidempään hakea, elikkä tyydyin siihen.

Päätin, jotta voin kännykän sijaan tosiaan tilata takin.