Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Takkeja

by admin on 24/06/2015, no comments

Myös moderneja, laadukkaita merkkivaatteita pystyy löytää halvalla nettipalstojen kaupataan -osioista sekä nettikirpputoreilta. Kevään kuuma trendi on irrotettavat kaulurit. Välikausitakeissa siis vielä olemme, en aivan oikeastaan kanna toppiksia sekä villakangastakkeja kellarista esille. Ensimmäinen askel saattaa olla muhkean takin yhdistäminen muuten kapeaan siluettiin.

Takit

Ja silloinkaan se ilosanoma loppujen lopuksi takkiin liittyen. Erikoisominaisuudet, kuin tuulenkestävyys sekä vettä hylkivä pinta, kiilto sekä täyte, kuten lämmin untuva, näkyvät myöskin kukkarossa. Vaikutteet stailiin otetaan etnisistä kulttuureista sekä varsinkin villistä lännestä. Niiden kanssa onkin turha yrittää maastoutua massaan.

Kauluksettomat, polvipituiset takkijakut esiintyvät hienostuneen hillityin kuosein. Polvipituinen pidentää linjaa sekä korostaa sääriä. Löytyy merkittävästi pitsipaitoja, vain itse ihastuin tähän pitkähihaiseen mekkoon. Esim. McKinley sekä Adidas vuotivat jo uutena ja Haglöfs parin pesun päästä. Viimeisimpänä sitten odottelee myös käyttöönottoa pea coatini, josta lisää täältä.

Takkeja

Katumuotia hän käy tarkkailemassa Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Pariisissa ja New Yorkissa. H&M:stä löytyi mahtava villakankainen duffelitakki, johon rakastuin mahdollisesti vielä lisää kuin omaani. Väreinä vuorottelevat vaaleat sekä haalistuneet harmaan ja ruskean sävyt ja murretut, vähän tummanpuhuvat sinisen, vihreän sekä punaisen vivahteet.

Takki luo minut, mahtava valitsemisen ihanuus

tietenkin, se käsitettiin olevan täydellinen .. Lisäksi myöskin perinteisemmät denimvaatteet uudistuvat farkkupesujen vaihtuessa jollain tavalla digitaalisempaan aikaan. Tämän hetkistä takkiongelmaa tämä ei kuitenkaan ratkaise. Ei haittaa vesisade, ei jännitä tummat pilvet. Noin reipas lämpötilan muutos tuntui ihan järjettömältä sekä hetkessä olo muuttui kesäisestä syksyiseksi. Heitin siis haaveet nahkahihaisen takin löytymisestä ihan jo suosiolla mielestäni.

Jos olet vilukissa ja tykkäät kerrospukeutumista, hanki laatikkomainen villakangastakki, mikä alle mahtuu suuri määrä villapaitaa. Trenssissa on myöskin yleensä 10 nappia, vyö, pieni viitta takana, epoletit sekä kiristysremmit vai napit hihansuissa. Unelma takki? Oikean sävyinen beige trenssi on vieläkään hakulistalla, usea beigen sävy kun syö värin naamasta sikäli väliaikaisesti ei nykyään ole oikeaa sattunut takissa olemaan.

Kun sitten törmäsin Elloksella tuohon vastaavia värejä yhdistävään collegehihaiseen takkiin, niin innostuin. Pohjepituus onkin pitkien ihmisten takin mitta. On kyllä mahottoman hyvännäkönen takki! Ja itsensä silmään keltaset housut ja turkisreunus näyttää huomattavan hyvältä yhdessä sekä erikseen 😀 Tällä hetkellä tuli kyllä pakottava tarve päästä katsastamaan tuo takki aivan itse kauppaan, sen verran hyvältä näyttää ja nahkatakkia oon jo tovin etsinytkin 😛 Ihan tyhmää, tutisen oikeastaan täällä viltin alla ja kuumetta neljättä päivää.