Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Takit netissä

by admin on 19/04/2014, no comments

Ajattelin tämän jutun innoittamana tehdä seuraavaksi selviytymisoppaan syksyyn tyrskyin: Kynttilöitä, herkkuja, vilttejä, leffoja sekä villasukkia Naisten takit Kevään takkimuoti on herkullisen värikäs ja naisellisuutta korostava. Muhkeat toppatakit ja nostalgiset tikkitakit kujeilevat ulkoilumuodissa. Naisten neuletakkiin kuuluvat usein avatut hihat sekä huppu. Löytyy merkittävästi pitsipaitoja, vaan itsekin tykästyin tuohon pitkähihaiseen mekkoon.

Muistan niin että ensimmäistä pesua siirsin ja siirsin peloissani. Noissa fotoissa toi muoto hieman hämää, ei näin leveä malli. Seassa näkyy sinertäviä sävyjä, melkein aavistus oranssia. Onko ostoslistallasi uusi kevättakki? Puntaroitko, hankkisitko perinteisen trenssin, laadukkaan nahkatakin vai tyylikkään bleiserin? Meitsit kokosi kevään ihanimmat takit. Skandinaavinen ja perinteinen duffeli onkin suoralinjainen malli, jota koristavat kivat yksityiskohdat.Erikoiset soljet ja isot taskut tekee klassisesta takista mieleenpainuvan.

Uusin tulokas takkiperheessäni on Barbourin öljykangastakki, josta haaveilin vuosi silloin. Samoin myös pitsiä kannattaa hyödyntää oman tyylin mukaisesti joko yksityiskohtana huiveissa sekä koruissa taikka laajempina pintoina puseroissa, tunikoissa sekä hameissa. Olihan se, sekä osoittautui, niin että takki poistuu mallistosta sekä onkin -50% alennuksessa. Tilaaminen on helppoa ja turvallista.

Takki

Takki ei istu nätisti, jospa selän pituus onkin väärä. Tätä ei voi päästää kuivumaan. Mutta ainakin tuntui olevan jo hyvä valikoima irtokauluksia. Ajattelin silti uhrata sen verran rahaa uuteen talvitakkiin, mikä todellakin onkin tarpeen. Varsinkin vannoutuneelle hameihmiselle pidempi takki onkin elintärkeä.

Takki

Muhkeat toppatakit sekä nostalgiset tikkitakit kujeilevat ulkoilumuodissa. Lyhyt takki vie painopisteen yläkroppaan sekä vyötärön esiin. Heitin siis haaveet nahkahihaisen takin löytymisestä ihan jo suosiolla mielestäni. Eikä tämä ollu kalliskaan. Mallistoista löytyy laaja väriskaala erimallisia nahkatakkeja, joiden leikkauksissa leikitellään erityisesti naisellisuudella. Satu sanoo seuraavansa trendejä muun muassa kansainvälisillä muotimessuilla.

Se oli minulle silloin suunnilleen tämän verran kuten sama olisi euroissa nyt.