Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Sähkötupakka täytyisi sallia

by admin on 02/03/2014, no comments

Törmäsin todella hyvään kirjoitukseen tästä aiheesta ja suosittelen teitäkin lukemaan tämän, Totta Sähkötupakan Vaaroista. Ei oo tietoa siitä, jota sähkötupakasta hengitettävät liuokset sisältävät. Juuri jahka Suomeen olisivat saatu jotain kivaa, niin tämä kielletään. Voimaa pyyhkimiseen ei kannata nimenomaan käyttää, vaan ennemmin jättää paperin silti hetkeksi paikalleen jolloin sille jää lisää aikaa imuttaa liuosta itseensä.

Kaikissa sähkötupakkakaupoissa kaupataan aloituspakkauksia mitkä sisältävät kaiken tarvittavan aloittamista varten. Sähkötupakan käyttäminen on jatkossa kiellettyä myöskin takseissa. Hintaan tuntuu paljon tietenkin myös se, joista sähkötupakkasi ostat. Irroita ampulli mutta älä akkua. 3000 muuta myrkkyä joista yli 200 tuottaa tutkitusti kasvaimia.

Sen avulla voit jatkaa tupakointiin liittyviä tapojasi ilman savun aiheuttamia ongelmia ja vieroitusoireita. Vesihöyry ei sisällä tervaa, häkää taikka muitakaan näistä tuhansista haitallisista aineista joita tupakassa on. Lakimuutos koski vain savukkeiden esillepanoa ja markkinointia kotimaassa, mikä vaikuttaa myöskin sähkötupakan myymiseen suomalaisissa nettikaupoissa siten, jotta tuotekuvien ja hintojen näyttäminen on kiellettyä.

Vaikka sähkötupakka ei ole rikoslaissa kielletty, sikäli terveyden vaarantaminen on. Akkuja ja tankkeja kaupataan usein myöskin kustomoituina versioina, joten sähkötupakan oma “tuunaaminen” ei ole missään nimessä mahdotonta. Tämä ei ole tarkoitettu lapsille, raskaanoleville, diabeetikoille, astmaatikoille vai sydänsairauksista sekä korkeasta verenpaineesta kärsiville.

Sähkötupakkaa

sähkötupakkalaite on tupakkalaissa tarkoitettu tupakkajäljitelmä, että tämä näköisversioi muodoltaan tupakkatuotetta tai tupakointivälinettä. Useimmiten aloituspaketit maksavat muutaman kymmenen euroa, sisältäen esim. pari kokonaista sähkötupakkaa. Ajan mittaan sähkötupakkaan vaihtamalla säästää erittäin paljon.

Sähkötupakka netissä

Hyvänä kakkosena tärkeyslistalla tulee savu – elikkä kuinka merkittävästi tupakka tuottaa savun kaltaista sekä kuinka tiheää tämä onkin. Hän silti mieltää, niin että nikotiini on myrkky, joka tuottaa riippuvuutta sekä useat tupruttelevat sähkötupakkaa nikotiinilla höystettynä.