Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Sähkötupakka – Sähköinen tupakka

by admin on 15/06/2014, no comments

Nämä ovat myös reippaan tyylikkäitä vaihtoehtoja. Tokihan tätä mikä tahansa kasvainten tai muun taudin joka kerta voikin saada vain nyt olenkin etenkin minimoinut riskit niin että tupakoitsijoiden yleisimmän vitsauksen elikkä keuhkosyövän välillä saisin. Vaikka Sähkötupakan nikotiinipitoiset liuokset ovat kotimaassa kiellettyjä, sähkötupakoita ja niissä käytettäviä nikotiinittomia nesteitä voi vaikka myydä. vanilija, sikari, kiivi, sitruuna, minuttu jne.

Useimmiten aloituspaketit maksavat parin kymmenen euroa, sisältäen esim. muutama kokonaista sähkötupakkaa. THL ei ole laitoksena ehdottanut sähkötupakan kieltämistä. Propyleeniglykolia käytetään normaalisti mm. Toisaalta sähkötupakassa mikään ei pala, elikkä terva, häkä ja näin 50 tupakassa kasvaimia aiheuttavaa yhdistettä jäävät saamatta. Uskoisin, niin että se liittyy sen takia, niin että monet sähkötupakka-alan yrityksistä on vähäisiä toimijoita verrattuna esimerkiksi nikotiinikorvaushoitotuotteita markkinoiviin suuriin lääkeyrityksiin.

Pelottaako sähkötupakka?

Aurejärvi kandee koko laitteen kieltämistä. Sähkösavukkeisiin käytettäviä nesteitä on tarjolla eri vahvuisina sekä niihin onkin mahdollista lisätä aromeja, mitkä tekee käytöstä miellyttävämpää tottumattomille käyttäjille.

Sähkötupakkaa

Sähkötupakoiden käyttäminen onkin kotimaassa 100% laillista, ja heidän ostaminen ETA-alueelta, vaan jälleenmyyjien kannalta sähkötupakoiden markkinointi vaikuttaisi edelleen olevan hankalaa. Akku toimii nimensä mukaisesti sähkötupakan virtalähteenä. jne. Monien tutkimusten mukaisesti Sähkötupakassa käytetyn nikotiininesteen pääainesosat ovat nikotiini, propyleeni glukoli ja glyseriini. Akusta löytyy LED-valo, joka indikoi akun tyhjenemisestä sekä latauksesta, sähkötupakan käynnistymisestä ja mahdollisesta ylikuumenemisesta.

Mitään yleistä käyttöikää ei voi kuitenkaan puhua. Mikään tutkimus ei oo todennut, jotta sähkötupakka ois vaarallista. Oikeastaan tässä siis on koko sähkötupakoinnin idea. Toisaalta sähkötupakoiden tankeissa voi olla sellaisia myrkkyjä, mitä ei oo merkitty mihinkään tuoteselosteisiin näkyviin.