Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Sähkötupakka parantaa hapenottokykyä

by admin on 27/06/2013, no comments

Kymmenet tuhannet käyttäjät ympäri maailman on kertoneet, kuinka heidän hapenottokykynsä on parantunut ja makuaisti palautunut. Painavammat sähkötupakalle tarkoitetut normaaliakut vaikuttavat olevan melko yleisiä, vaan juuri nyt en täydy heitä järkevinä. Ne on varmasti pidemmällä tähtäimellä väliinputoajia, silloin säädettävän jännitteen akkurungot on halventuneet jo sikäli merkittävästi, että heitä on järkevämpi käyttää.

Täydellä latauksella se on 4.2 volttia sekä minimilatauksella 3,4 volttia. silloin kun litium-akun jännite laskee alle 3,4 voltin, estää akun elektroniikka jännitteen annon eli sitä alhaisemmaksi jännite ei koskaan laske. Sähkötupakan voimaa saatetaan säätää sen vastuksen impedanssilla, vain kun akusta saatava virta vaihtelee +/- 14 % taikka melkein kolmanneksen, on vastuksen impedanssi väärä pian säädölle.

Nykyisin onkin saatavana sähkötupakalle akkurunkoja, missä tämän antamaa jännitettä saatetaan säätää ja tämä pysyy vakiona. Säädettävän jännitteen akkurunkoja oli saatavana jo vuosi silloinkaan, jahka vaihdoin piipun polttamisesta höyrystämiseen. Tunnetuin vekotin sillä oli Provari, jolla käsitettiin olevan hintaa lähes 200 Euroa. Sitä suositeltiin edistyneemmille höyrystelijöille. Normaalihinta 10 ml pullolle on 4,95 €.

Kun olet löytänyt makumieltymyksesi, tarkista olisiko liuosta saatavana 50 ml taikka 250 ml kokoisissa pulloissa, he ovat vahvasti edullisempia. Sähkötupakka-aloituspakkaus elikkä englanniksi “Starter kit” pitää sisällään kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi vapottelun.

Aloituspakkaukset maksavat ainoastaan parin kympin sekä tän “alkusijoituksen” päästä sähkötupakan käyttö tulee sinulle todella edulliseksi jotta nykyään sinun enää pitää tilailla e-nesteitä lisää joka kerta sillä jolloin. Itse olenkin säästänyt satoja euroja vuodessa verrattuna sen takia jahka sauhuttelin vieläkään niitä “perinteisiä” savukkeita. Netistä sähkötupakan tilaaminen on erittäin iisiä vaikket sujuvaa englantia puhuisikaan sikäli kuten en puhu minäkään.