Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Sähkötupakka ostos saitit

by admin on 03/05/2015, no comments

Sähkötupakassa tupakanpuru korvataan nesteellä jota kuumentamalla tuotteesta on mahdollista imeä savua muistuttavaa vesihöyryä. Miten noin saattaa olla LED vilkkuu pitkään? LED valo vilkuttaa vuosia sikäli mikäli akku on juuri loppumassa. Nesteitä onkin saatavilla erimakuisia ja -vahvuisia versioita. Vaikka sähkötupakka ei oo rikoslaissa kielletty, niin terveyden vaarantaminen on.

Näiden väitteiden tueksi ei sentään oo saatavilla tutkimukseen perustuvaa näyttöä.  Sähkötupakka ei aiheuta hajuhaittoja ympäristölle. 600 miljoonan dollarin verran. Keski-Euroopassa ilmiömäisen suosion saanut sähkötupakka on systemaattisesti kielletty viranomaisten toimesta kotimaassa, vaikka kyseessä onkin ehdottomasti tehokkain tuote tupakoinnin lopettamiseen.

sähkötupakka onkin kuluneen puolen vuoden kuluessa mullistanut lukuisien suomalaisten tupakoitsijoiden elämän. Onhan se tietenkin hyvä tutkia, mutta onko Pellas todella lähtökohtaisesti tätä mieltä, niin että sähkötupakat olisi vaarallisempia kuten tavalliset tupakat? Sehän tuossa ratkaiseva kysymys onkin. Kiinassa 2004 kehitetty sähkötupakka raivaa tietään maailmanlaajuisilla markkinoilla.

Sähkötupakka ostos paikat

Nesteet voivat olla sekoitettu keskenänsä missä suhteessa tahansa. Virallisesti sähkötupakan turvallisuutta ei olla vielä pystytty todistamaan. Matkustaessa sähkötupakkaa ei saa käyttää julkisissa liikennevälineissä. Sähkötupakka mieltää ulkonäöltään totaalisen oikeaa röökiä, sekä tämän käyttäminen muistuttaa valitsemastasi laitteesta riippuen tupakan, piipun taikka sikarin polttoa, vaan täysin vailla normaalin röökin tuhansia terveydelle hengenvaarallisia yhdisteitä.

Poistaako sähkötupakka analogisen kessun?

Oma mielipiteeni on siis aika isosti tämä niin että sähkötupakan sisältämät riskit ja juuri toisin sanoen terveysriskit on reippaan vähäisiä jos näitä nykyisin siiten onkin ollenkaan. Automaattiakku onkin kuitenkin yllättävän ehdoton esimerkiksi ajaessa, elikkä minulla onkin kolme automaattiakkua, mutta käytän kuitenkin niitä yllättävän vähän. Aine toimii elintarvikkeissa lisäaineiden sekä aromien kantaja-aineena.

Tätä riskiä sähkötupakan käyttäjällä ei ole, siinä tämä ei sytytä mitään palamaan. Ne on todennäköisesti pidemmällä tähtäimellä väliinputoajia, silloin säädettävän jännitteen akkurungot ovatkin halventuneet jo niin paljon, että heitä onkin järkevämpi käyttää. Pullotettua versiota sanotaan englanniksi esim. nimillä ”e-liquid”, ”e-juice” sekä ”nicotine solution”.

Ulkomailla sijaitsevia nettikauppoja tämä ei luonnollisestikaan koske. Sähkötupakka ei sisällä ollenkaan röökiä, eli kyseessä ei oo tupakkatuote, ainoastaan elektronisesti toimiva vekotin. Nitrosoamiinit ovat kasvaimia aiheuttavia typpiyhdisteitä, mitä käytetään mm. Yhtään todellista tupakkaa en oo sen kuluttua savuttanut, Seppälä kirjoittaa.