Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Sähkötupakka – kuolema ja hyödyllisyys?

by admin on 24/05/2014, no comments

Sähkötupakan käyttäminen maksaisi näinollen päivässä 1.34€. Juuri kun Suomeen olisivat saatu jotain kivaa, niin tämä kielletään. Sähkötupakka  käy kaikille vakituisille ja satunnaisille tupakoitsijoille, mitkä haluavat jälkeen eroon syöpäkääryleistä. Sähkötupakka leviää niin laajaan käyttöön, jotta pian tätä ei voikin enää kieltää, pelkää siviilioikeuden emeritusprofessori Erkki Aurejärvi. Sähkötupakkaa saattaa polttaa lähes joissa vaan, silloin tupakkalaki ei kiellä tän käyttöä.

Sähkötupakka sekä tulli, totuus laista

Englannin kieliset termit ovat atomizer (koteloitu lämmitysvastus), cartridge (pumpulia sisältävä säiliö, johon nestemmäinen aine onkin imeytetty, liitetään höyrystimeen sikäli, niin että pumpuli koskettaa vastusta) sekä tank eli säiliö. Lain mukaisesti käyttäminen onkin kuitenkin sallittua periaatteessa missä vaan. silloin kun tilaat ensimmäisen elektronisen savukkeen aloituspakkauksen, onkin mukana kovin selkeät ohjeet sähkötupakan käytön aloittamiseen.

Akussa ja/tai laturissa on sisäänrakennettu elektroniikka, minkä hoitaa latausjännitteenvalvonnan. Toki vuotamattomia voi olla enemmänkin, vain minua homma ei enää kiinnostanut, kun ongelma oli ratkennut. Muotituotteeksi kasvanut sähkötupakka ei ole hyvinvoinnille haitaton sekä tämä olisivat syytä kieltää välittömästi lailla, sanoo siviilioikeuden emeritusprofessori Erkki Aurejärvi.

Kaunistaako sähkötupakka?

Höyrystettynä nauttimista ei sittenkään oikeastaan ole perusteellisesti selvitetty mutta tämänhetkisten testien tulokset ovat todella lupaavia eikä mitään haittavaikutuksia oo oikeastaan raportoitu. Sähkötupakasta nicopoint.com/ voi valita nikotiinia sisältävän vai nikotiinittoman version.

Sähkötupakka

Omasta mielestäni Sähkötupakan poltto on todella samantuntuista kuin tavallisen tupakan. Lue tästä tietopaketit eGo:sta, nestetankillisesta eGo-T:stä sekä eGo-C:stä jossa atomisaattorin voikin korjata halvalla kokonaan uuden hankkimisen sijasta.

Tuotteiden mainostaminen on tupakkalain mukaisesti kiellettyä, vaan kieltoa on rikottu toistuvasti. Netistä sähkötupakan tilaaminen on äärimmäisen helppoa vaikket sujuvaa englantia puhuisikaan niin kuin en puhu minäkään. Sähkötupakan käyttö muistuttaa huomattavasti normaalin tupakan käyttöä. Lääkealan turvallisuus- sekä kehittämiskeskuksen Fimean (entinen Lääkelaitos) mukaisesti sähkötupakkavalmistetta vai tuotteessa käytettävää tankkia on pidettävä reseptilääkkeenä, jos nikotiinin annosmäärä koko lääkkeessä ylittää 0,42 grammaa taikka kerta-annoksessa 10 mg (yksi patruuna).

Jokainen omaksuu mieleisensä savumäärän ja myöskin tän, kuinka merkittävästi rööki potkaisee kurkussa. Makuja löytyy normaalista kessusta yleensä vaniljaan, kahviin, suklaan taikka mansikan makuihin, ja nykyään eksoottisempiin kuten lakritsi, musta tee, taikka cappuccino.