Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Sähkötupakka ja kessuttelun lopettaminen

by admin on 16/06/2014, no comments

Sähkötupakoiden hinnat ja niiden käyttökustannukset voivat vaihdella useillakin euroilla riippuen tästä, keneltä hankintansa tilaa. Tavallisessa tupakoinnissa juuri savun mukana tuleva terva toimii nikotiinin viejänä keuhkoihin. Jos käytät sähkötupakkaa tupakointikiellolla varustetussa tilassa, isoin lohko todennäköisesti luulee sun tupakoivan.

Sähkötupakka tulisi kieltää lailla

Laite ladataan näppärästi akulla sekä onkin heti käyttövalmis! Sähkötupakka pystyy monelle tupakoitsijalle olla erinomainen ratkaisu tupakoinnin lopettamiseen. Lisäksi Sähkötupakan käytöstä vapautuu tapaisia, minkä sisältämistä ainesosista ei Valviralla ole informaatiota. Nesteet on varsin tärkeä prosenttimäärä miellyttävää käyttökokemusta sekä tätä läpi varsinaisen laitteen ohella keskeinen määrä sähkötupakan käytön jatkuvuutta.

Sähkötupakkaa  voit käyttää lähes joissa vaan, sillä suustasi käy pelkkää vesihöyryä, ei toisia henkilöitä häiritsevää, haisevaa savua. Ravintoloitsijalla sekä kahvilanpitäjillä onkin kuitenkin oikeus kieltää sähkötupakan käyttäminen, jos se häiritsee toisia asiakkaita vai jospa tämä ei sovi paikan stailiin. Tehosta ei tieteellistä näyttöä. Koska sähkötupakka ei oo tupakkalain tarkoittama tupakkatuote, myöskään tupakointikiellot eivät koske sähkötupakan käyttöä.

Sähkötupakka ei liene näin haitallinen

600 tuhannen taalan verran. Manuaalista mallia käyttäessäsi voit aktivoida sähkötupakan nappia painamalla. Nyt ei tartte enää pelätä jotta saisi myöhemmällä iällä tupakoinnista johtuvan keuhkosyövän tai jonkun kurkunpäänsyövän ja joutuisi jo kuusikymppisenä makaamaan jossain sairaalan letkuissa.

Innostaako sähkötupakka?

Sähkötupakan höyryn tuotto aktivoituu kun manuaalisen akun nappi pidetään alas painettuna sekä automaattisella akulla imemällä. Sähkötupakointi onkin huomattavasti halvempaa kuten tupakanpoltto. Tuominen tuntuu tyypilliseltä kaiken kieltäjältä, jolle kieltäminen tosiaan on jo riittävä päämäärä.

Toisaalta sähkötupakoiden ampulleissa saattaa olla sellaisia myrkkyjä, joita ei oo merkitty mihinkään tuoteselosteisiin näkyviin. Heillä on huomattavasti enemmän vaikutusvaltaa poliittiseen päätöksentekoon kuten meillä. Tämän vaatimuksen oli jo aikaisemmin hyväksynyt Kölnin hallinto-oikeus ja korkein hallinto-oikeus myöskin hyväksyi päätöksen. Litium-akuilla tämä on noin 300 kertaa.

Tupakoinnissa jahka onkin kyse muustakin kuten nikotiinin saamisesta. Yhtään asia-argumenttia kiellon puolesta hän ei esitä. Tupakkaa poltettaessa ihmiskehoon syntyy yli neljä tuhatta erillaista kemikaalia kuten tervaa, häkää, syanidia, hillimonoksidia, typpioksidia, vetysianidia ja ammoniakkia. Tämä tietenkin nostaa verenpainetta sekä alentaa yleistä terveydentilaa vain on höyhensarjalainen verrattuna rikkiin, häkään ja arsenikkiin.

Kommentoikaahan aihetta ja sanokaa mitä mieltä te olette? Ovatko sähkötupakat mielestänne riski käyttäjiensä terveydelle? Joopa sekä sanokaa mielellään myös jotta oletteko itse elektronista savuketta käyttäny. Isompi patteri mahdollistaa merkittävästi lähempänä klassista kessua olevan tupakointikokemuksen, sekä ero akun kestossa on myös merkittävä. Olin niin tottunut sen takia jatkuvaan huonoon oloon etten enää ees muistanut miltä tuntuu olla täysissä voimissa.

WHO pitää mahdollisena, että sähkötupakka jeesaa tupakoinnin lopettamisessa, mutta kehottaa olemaan väittämättä tällaista aikaisemmin kuten tästä kertyy tieteellistä näyttöä. Tämän sivun tarkoitus on mahdollisimman helppolukuisesti tutustuttaa ensikertalainen tuohon upeaan keksintöön. Välihuomautuksena, niin että itsekin olenkin tupakoinut jo useita vuosia, lähemmäs 8 vuotta.