Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Sähkötupakka ei aiheuta passiivista tupakointia

by admin on 16/07/2013, no comments

Sähkötupakasta hyötyvät myös tupakoitsijan kanssaihmiset, koska sähkötupakka käyttäminen ei altista toisia henkilöitä passiiviselle tupakoinnille ja tämän haitoille. Tämä kandee muistaa ja ilmoittaa että käytät nimenomaan sähkötupakkaa, jospa päätät käyttää sähkötupakkaa paikoissa jossa peinteisen savukkeiden polttaminen onkin ehdottomasti kiellettyä.

Tupakoinnin lopettaminen on usein hankalaa ilman apukeinoja, koska nikotiini aiheuttaa huomattavan vahvan riippuvuuden sekä kessuttelu onkin useille pitkäaikainen tapa ja rutiini. Suosituimpia apukeinoja tupakoitsemisen lopettamiseen ovat nikotiinilaastarit ja -purkat, joista tunnetuimpia tuotemerkkejä ovatkin Nicorette sekä Nicotinell.

Nikotiinilaastareiden sekä -purukumien teho tupakoinnin lopettamisessa perustuu niiden sisältämään nikotiiniin, joka hillitsee vieroitusoireita. Todella monet ovat päässeet tupakoinnista eroon siirtymällä sähkötupakkaan, minkä mahdollistaa tupakoitsemisen hyvät puolet, kuten tupakkataukojen sosiaaliset tilanteet, savun imitoimisen höyryn muodossa sekä tekemistä käsille.

Sähkötupakkaa käytetäessä saat itse päättää käytätkö sillä tankkeja jotka sisällään pitävät nikotiinia, vai 100% nikotiinittomia versioita. Molempien käyttäminen on kokemusten mukaisesti reipas apu tupakoitsemisen lopettamisessa. Sähkötupakka nesteitä, joita käytetään muodostamaan savunkaltaista tapaisia, on tarjolla laajalti ja pullotetussa muodossa uudelleentäyttöä varten isompina määrinä kerrallaan niin että valmiiksi täytettyinä kertakäyttöisinä nestepatruunoina.