Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Paljonko maksaa vihreä kahvi

by admin on 02/04/2015, no comments

Minkäänlaista yhteistä linjaa ei löydy, sekä toisinaan keskusteluita värittävät selkeästi markkinointimielessä kirjoitetut kommentit. Tyypillinen laihdutustuote tyypillisen markkinoinnin kuorruttamana. Ja kerran olen nauttinut viikon kuluessa illalla makeannälkää kaakaon, toimii. Uudesta laihdutustuotteesta oli pakko ottaa ilmiselvää. Mutta paahdetussa kahvissa klorogeenihappoa onkin myöskin huomattavia määriä, eivätkä tämä oo aine mitä vain vihreästä kahvista löytyy.

Myöskään tätä ei kerrota, kuinka tutkimuksen henkilöt ovat valittu. Illalla sinulle varmasti riittää pienempi päivällisannos kuten ennen. Ainoa tutkimus joka aiheesta löytyy, onkin huonosti tehty eikä tän tuloksia saattaa ottaa totuuksina. Ja kilokaloreita laskeville tiedoksi, että yhdessä kupissa vihreää kahvia onkin näin 45 kilokaloria.

Vihreä Kahvi

Tarkkaile kehoasi ja syö vain nälkään. Lisää halutessasi maitoa tai makeutusainetta. Onneksi siihen on nykyisin ratkaisu! Vihreää kahvia ei paahdeta kuten normaalissa kahvinvalmistuksessa. -helteestä huolimatta ei päänsärkyä, mitä yleensä ottaen (vaikka miten yrittää vettä ja vichyä juoda). Klorogeenihappo, elikkä CGA-happo, on yhdiste, mitä esiintyy luonnollisesti kahvipavuissa. Lingzhiä, eli kiinalaista reishi-sientä kiitellään tästä, että tämä joutuu kolesterolin hallinnassa ja vahvistaa elimistön puolustusjärjestelmiä.

Huomaat positiivisen muutoksen yleisessä energiatasossasi ja jaksat olla aktiivisempi kuten aikaisemmin. 16:sta testattavasta kuusi, vai 35 %, käsitettiin olevan painoindeksiltään tutkimuksen lopussa terveellisen painon rajoissa.

Vihreä kahvi ja vihreä tee

Vihreä Kahvi –kapselit on oikea valinta henkilöille, jotka haluavat vihreän kahvin painonpudotustehon, vain eivät halua juoda kahvia. Ihmisten kokemukset ovatkin hyvin ristiriitaisia, sekä mukana onkin selkeästi markkinointimiesten kirjoittamia kommentteja, arvosteluja ja asiasta kertovia sivuja.

Ne keräävät koko ajan positiivista palautetta ihmisiltä, mitkä onnistuivat laihtumaan. Lääkäreiden määräämät laihdutuspilleritkin perustavut siihen. Jos paino putoaa, tästä kuuluu täysi kunnia itselle.
Vihreä kahvi tasoittaa verensokeriasi ja tän aineosat hidastavat sokerin imeytymistä ravinnosta elimistöön. Green Coffee Diet käy varsinkin niille mitkä kokevat, niin että painonpudotus ei onnistu silti tekisi kaiken sen eteen.