Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Nikotiiniton sähkötupakka

by admin on 01/03/2015, no comments

Sähkötupakkaa tulee myöskin huoltaa simppelisti se tarkoittaa nestesäiliön puhdistusta vesihanan alla vai kuumassa vedessä liottamalla. Perinteisesti sähkötupakka muistuttaa ensivaikutelmaltaan kessua, vain nykyään niitä rakennetaan usean muotoisia, sävyisiä ja kokoisia.

Sähkötupakka ei ole juurikaan haitallinen

Ja kuin totesin sikäli tämä ostaminen internetistä on tosiaan hyvinkin iisiä sekä tavarat tulee perille todella sukkelaan. Mutta ongelma onkin niiden markkinointi nuorille viihdetuotteena. Monet silti voivat emuloi sähkötupakan samanlaiseksi kuten klassinen kessu.

Sähkötupakka netistä

Yhdestä ampullista riittää näin 300 imaisua, ja tavallista savuketta poltettaessa henkilö imee keskimäärin 14 kertaa. Ne silti jokainen ovat verrattain harvinaisia ja sinulla varmasti ei ole valmiina sopivaa laturia. Ilmiö on markkinoilla vielä verrattain nykyaikainen, vaan tämä onkin saavuttanut välittömästi yllättävän merkittävän suosion etenkin tupakoitsijoiden keskuudessa. Sanottakoon, jotta tätä ainetta olemme tottuneet näkemään esim. elintarvikkeissa sekä kosmetiikkatuotteissa.

Ja kyllä saletimmin monet tupakoitsijat on kaivaneet testata vaihtoehtoa, minkä onkin huomattavasti edullisempi ja terveellisempi. Kannettava nikotiininestehöyrystin. Hyvänä kakkosena tärkeyslistalla käy savu – eli kuinka merkittävästi rööki aiheuttaa savun kaltaista sekä kuinka tiheää tämä onkin. En ole koskaan testannut VG-pohjaista liuosta, ei ole ollu mielestäni mitään syytä. Tupakkalain mukaan tupakkajäljitelmän sekä röökin vastikkeen mainonta, epäsuora mainostaminen sekä muu myynninedistäminen onkin kielletty.

Pelottaako sähkötupakka?

polyfill) mikä kostutetaan e-nesteellä ja tän päästä se onkin jälleen käyttövalmis. Tähän väliin onkin tietysti pakko todeta niin että tämän lisäksi kallis hinta ei merkitse automaattisesti laadukasta savuketta. tästä, jotta sähkötupakka aiheutaisi vettä keuhkoihin. Se sisään- ja uloshengittäessä syntyvä savu on vesihöyryä, mikä erehdyttävästi muistuttaa vanhanaikaisen röökin savua koostumukseltaan, maultaan sekä tuoksultaan.

Hänellä on mahdollisuus hakea vahingonkorvauksia. Budia kaupataan erikseen PG- sekä VG-nesteille elikkä samasta laitteesta on neljää eri mallia.