Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Mistä hommata sähkötupakka?

by admin on 29/04/2015, no comments

Sähkötupakan yksi upea etu on se, ettei sen käyttämisestä tosiaan tipu kadulle rumia tupakantumppeja, ainoastaan käyttö on modernimpaa ja sivistyneempää myöskin luonnon kannalta. Toinen tuohon hieman liittyvä kriteeri onkin miten huomattavasti sekä kuinka lämmintä savun kaltaista e-savuke tuottaa, se vaikuttaa visuaalisuuden lisäksi kurkkutuntuman kovuuteen. On vaikka selvää, jotta sähkötupakan aiheuttamat terveyshaitat ovat vain muutaman prosentin savukkeiden aiheuttamista haitoista.

Sähkotupakka auttaa

Standardiksi muodostuneen litiumakun nimellisjännite onkin 3,7 volttia, mutta toteen ladatun akun jännite onkin 4,2 volttia sekä jopa tyhjän 3,4 volttia. E-neste pitää sisällään vettä, nikotiinia ja glyserolia tai propyleeniglykolia sekä tietysti makuaineita. Terveysvaroitusten onkin peitettävä 65 prosenttia pakkauksesta.

Sähkötupakka ei ole noin haitallinen

Omalla kulutuksellani, noin 1000 mAh/päivä, heitä akkuja täytyisi ladata neljä taikka viisi kertaa päivässä ja se onkin vähän hankalaa ja työlästä. kasvaimia. Sähkötupakka onkin elektroninen laite, joka koostuvat akusta, atomisaattorista ja nestesäiliöstä. Hyvä katsaus erilaisiin sähkötupakka atomisaattoreihin löytyy foorumiltamme.

Miksiköhän? Vastauksena valviran tutkijan kommenttiin: Kyllä, haluan elää maassa missä opettajat näkevät opettajainhuoneen ikkunasta jahka koululaiset polttavat sähkötupakkaa. Tutkijat ovatkin silti löytäneet niistä muun muassa jäänestoaineita, mitkä ovatkin ihmiselle haitallisia kemikaaleja. Kaikki sähkötupakan e-nesteissä käytettävät aineet nikotiinia toisaalta, mukaisesti lukien pohja-aineina käytettävät propyleeniglykoli tai/ja glyseroli, on elintarvikkeiden lisäaineita, E-aineita.

Tässä koko sähkötupakan toiminnallisuus yksinkertaisuudessaan. Pullotetun täyttönesteen käyttö onkin varsin suositeltavaa silloin tämä käy suurelta osin edullisemmaksi kuten valmiiksi täytettyjen ampullien osto. Suurin ero röökin ja sähkötupakan joskus onkin maku, joka tarttee vähän totuttelua, sähkötupakka jahka ei maistu pahalle vain hyvälle, kuitenkin mansikalle, Mikäli olet 18 vuotta täyttänyt etkä ole raskaana ja haluat lopettaa tupakoinnin, ehdottomasti sähkötupakka.

Sähkötupakka ei liene juurikaan haitallinen

Lavatubeen sopivat 18650 standardiakut ja heille sopivat akkurungot vailla jännitteensäätöä on melkein saman hintaisia, elikkä Lavatubessa jännitteen säätö onkin melkein ilmainen ominaisuus. Lopullisena tavoitteena Seppälällä onkin jälkeen eroon myöskin sähkötupakasta. edellä mainittuun eGo-malliseen tupakkaan. Tänään Suomessa voi myydä sähkötupakoita, mutta niissä käytettäviä nikotiiniampulleja ja nesteitä ei kotimaassa kaupata saa, eli omat nesteensä joutuu tilaamaan ulkomailta.