Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Korvaako sähkötupakka analogisen tupakan?

by admin on 25/07/2014, no comments

Sen avustuksella voit jatkaa tupakointiin liittyviä tapojasi ilman savun aiheuttamia ongelmia sekä vieroitusoireita. Akku sallii sähkösavukkele virtaa. PG on synteettisesti valmistettua ja VG saadaan kasveista. Isot tupakkayhtiöt ovatkin jo lähteneet mukaan sähkötupakan valmistukseen. Itse suosin manuaalista, siinä jahka voi vähän ”esilämmitettyä” tupakkaa aikaisemmin imaisua.

Onko sähkötupakka terveellinen?

Professori Taru Kinnunen joutuu ongelmana sitä, jotta sähkötupakat ovat tupakkateollisuuden valmisteita sekä heidän nikotiinipitoisuus vaihtelee suuresti . Sähkötupakka onkin tämän tovin ilmiö ja juttu. Toisin sanoen jatkossa näet seuraavanlaisia sähkötupakka\mainoksia\: Tilaa X keksintö hintaan X. Suomessa sähkötupakan huimia etuja kansanterveydelle ei oo nykyään havaittu ja sähkötupakan nikotiinia sisältävien ampullien myymiseen ei oo oikeastaan myönnetty kotimaassa kenellekään lupaa.

Sähkötupakka vahvistukseksi hyvinvoinnille

Osia ei oo edes mahdollista kiinnittää toisiinsa väärin elikkä älä hätäänny silti et tietäisikään minkä prosenttimäärä on mikäkin. Tulli kielsi loppuvuodesta 2010 nikotiinituotteiden ostamisen Suomeen, vain pyörsi päätöksensä alkuvuodesta 2011. Yleensä virta saadaan akusta, vaan höyrystin pyritään myöskin kytkeä suoraan tietokoneen vai laturin USB-liitäntään. Tällainen kansalaistottelemattomuus onkin ainoastaan hyvä asia: sähkötupakka sekä nikotiinia sisällään pitävät nestepatruunat ovat auttaneet tuhansia kansalaisia pääsemään eroon hyvinkin vaaralliseksi osoitetusta tupakoinnista, täten perusteet kaikenlaiselle sähkötupakan rajoittamiselle ovat suorastaan loukkaus – kenties lähes vuosisadan suurinta keksintöä kohtaan.

Sähkötupakka ja tupakoinnin lopettaminen

Aivan ekana uudelle sähkötupakalle tulisi tehdä akkujen alkulataus. Höyrystäjä onkin pienempi metallinen määrä sekä patruuna onkin enimmäkseen suunnilleen saman kokoinen mutta tuotettu muovista. Ideana esilämmityksessä onkin hieman aikaisemmin imaisua painaa jo rööki päälle, jolloin röökistä vaikuttaa saapuvan paremmat savut. Sähkötupakointi on aiheuttanut keskustelua myös asiakkaissa. Sähkötupakasta erittyy höyryä, mutta sen vaikutusta terveyteen ei väliaikaisesti ole selvitetty.

Akku ladataan ruuvaamalla se laturiin jonka taas yhdistetään pistorasiaan. Kieltämättä savulla on huomattava tarkoitus tupakointifiiliksen kannalta.