Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Konjak

by admin on 23/06/2013, no comments

Konjakin nauttiminen aikaisemmin ateriaa ohjaa käyttäjää pienentämään ateriakokoaan luonnollisesti. Ruokaa nauttiessa nälän tunne on jo kohtuullinen, että vatsaa on täytetty terveellisellä glucomannan-kuidulla.

Aterian annoskoko heikkenee luonnollisesti, koska vatsalaukku täyttyy pienemmällä ruokamäärällä. Konjak tehostaa painonpudotusta lähes 60 %. Glukomannan-kuitu tukee veren normaaleja kolesteroliarvoja ja hyvää suolentoimintaa. Runsaan kuitumäärän ansiosta Konjakilla on suotuisa vaikutus ruoansulatukseen laihdutuksen kuluessa. Kuidut eivät imeydy tehokkaasti elimistöön ja sen takia he nopeuttavat vatsan toimintaa ja ehkäisevät suolistovaivoja.

EU:n elintarviketurvallisuusvirasto onkin tieteellisten tutkimustulosten perusteella hyväksynyt, että glucomannan-kuitu tehostaa painonpudotusta yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa. Konjakin avustuksella painonpudotus onkin lähes 60 % suurempi kuin pelkällä ruokavaliolla eli kaikkia pudotettua painokiloa kohti voi pudottaa jopa 1,6 kg.

Konjakin kromi hillitsee napostelua ja vähentää makeanhimoa. Konjak sisältää myöskin verensokeria tasapainottavaa ja makeanhimoa hillitsevää kromia. Kromi on mineraali, mikä kohentaa tutkitusti sokerin kulutusta elimistössä ja hillitsee verensokerin heilahteluja. Tämä vähentää kaikille laihduttajille tuttua napostelun tarvetta. Lisäksi kromi vapauttaa elimistöä käyttämään lisää energiaa kehon rasvavaroista.

Konjak (japaniksi konnyaku) alkuperältään klassinen aasialainen ruoka-aine. Sitä saadaan Amorhophallus konjak -kasvista, minkä kasvaa ja luonnonvaraisena niin että viljeltynä Aasiassa. Kasvista tehdään konjak-jauhetta ja -hyytelöä. Sitä käytetään myöskin vegaanisena liivatteen korvikkeena. Siinä ei oo jopa lainkaan kaloreita ja kuidun määrä on korkea.