Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Innostaako sähkötupakka?

by admin on 18/03/2015, no comments

Vaihtaessasi perinteisen savukkeen sähkösavukkeesen voit jättää hyvästit vaarallisille kemikaaleille kuin terva, hiilimonoksidi, arsenikki, lyijy, syanidi, bentseeni ja radioaktiivinen polonium 210 ja iloita tupakoinnista ilman savua, tuhkaa sekä tumppeja! Sähkötupakka toimii kuin klassinen kessu. Voidaan siis huoletta sanoa, jotta sähkötupakan todennäköisyydet ovat ainoastaan parin prosentin luokkaa normaaliin tupakointiin verrattuna. Onko sähkötupakointi normaalia polttamista edullisempaa? Sähkötupakan kustannukset normaaliin tupakointiin verrattuna on paljon alhaisemmat, jospa kustannuksia tarkastellaan pitkällä aikavälillä.

Sanottakoon, että keuhkoahtaumatauti sekä keuhkosyöpä on noita, mihin tupakoitsijat kuolevat yleisimmin. Nikotiinia sisältävää nestettä sen sijasta ei voi myydä Suomessa, mutta voi ostaa ETA-alueelta sekä maahantuoda omaan käyttöön Suomeen. Yleensä nestemmäinen aine koostuu enimmäkseen propyleeniglykolista taikka glyseriinistä, mitä onkin jatkettu vedellä sekä useanlaisilla makuaineilla.

Sähkötupakka

Ensimmäiseksi lataukseksi täytyisi tämän tyyppisessä akussa riittää pari tuntia taikka sama aika, minkä valmistaja onkin ilmoittanut normaaliksi latausajaksi. Suomessa yhdelläkään sähkötupakkavalmisteella ei oo myyntilupaa lääkkeenä, siinä myyntiluvan edellyttämää voimaa röökistä vieroituksessa ei oo todennettu.

Mikäli se ei auta, kosteuta atomisaattori. Kuten aikaisemmin mainittiin, sähkötupakasta onkin olemassa ja automaattisia että manuaalisia versioita. Modaamisesta vaikka isompi määrä omassa artikkelissaan. Pumpulia liuoksen sitomiseen käyttävissä höyrystimissä toinen ongelma onkin enimmäkseen ainoastaan häiritsevä sekä se on varastoidun liuoksen vähäinen osa. Sähkötupakan  yhteydessä onkin oltava sellainen liuoksen säilytyspaikka.

Bud menee tukkoon ja sen tunnistaa siitä, jahka nestesäiliöön rupee kerääntymään melkein mustaa sakkaa ja liuoksen ollessa lopuillaan kaikki neste on lähes mustaa.