Nevadan Navetta

Tupakka nevadaan, mitäs sitten?

Autokamera lahjaksi perheen parhaalle kuljettajalle

by admin on 14/07/2015, no comments

Henkilötietolaissa ei rajoiteta tavanomaista henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettua henkilötietojen käsittelyä, kuin kuvaamista. Yhtiö onkin aikaisemmin pohtinut autokameroiden asentamista, mutta päätyi ratkaisuun, ettei kameroita asenneta. Epäselväksi voi jäädä esimerkiksi se, ajetaanko omalla kaistalla taikka vastaantulijoiden kaistalla, Kantola selventää.

Autokamera www.autokamerakauppa.fi/ kokemukset

Se ei voi pudota päälle, eivätkä sen takia saa kolauttaa päätään. Liikennetilanteet tallentava autovideokamera kuuluu tätänykyä jollain tavalla useamman venäläisauton vakiovarustukseen, mutta oman taikka takana ajaneen auton videotallenne saattaa olla ainoa keino osoittaa syyttömyys onnettomuuden jälkeisissä riitatilanteissa. Tallennettuihin videoihin härpäke isompi määrä päivämäärän sekä kellonajan.

Näinollen saadaan koska ainoastaan katsottua jopa 40 tuntia silloinkaan tapahtuneita juttuja, täten laitetta ei tarvitse erikseen kytkeä päälle, jahka käy jotain kuvattavaa, ainoastaan laite onkin aina valmiiksi päälle, ja esim kolarit onkin silloin valmiiksi laitteen muistissa, sekä jollain näppäimellä saadaan monesti aloitettua pysyvä tallennus esim 20 minuttia silloin esimerkiksi kolarin tms sattuaessa, jolloin saadaan saletimmin talteen äskeinen tapahtuma.

halpa autokamera autoon

Videokamera onkin ollu autossa jo kauan. ( autokamerakauppa.fi) . Kamera käynnistyy aina kun auton pistorasiaan tulee virtaa, eli auton käynnistyksen yhteydessä sekä sammuu kun auton virrat sammutetaan. Monet eivät myöskään simppelisti tunne liikennesääntöjä, Ahmetshina tietää.

Autokamera

Toinen juttu on tämä, jotta autokameran tulisi olla tukevasti kiinni. Näin ainakin Mersuihin ja Audeihin. Tuolla mantereella ajaessa henkilöautoilla onkin pahempi tapa kiusata suuria autoja kuin Suomessa. Tällä saattaa saada maantierosvon kiipeliin mikä kolhii tai tekevät jotakin muuta laitonta ja lähtee karkuun. autokamerassa onkin sisäinen akku, mitä voi ladata myöskin kuvauksen aikana auton sytytinpistokkeesta.

Tämä onkin vähän villiä touhua. Ahmetshina ei suostu enää ajamaan ilman autokameraa. itse olen niin huonomuistinen, niin että kuitenkin näkisinkin, en luultavasti muista tätä enää sillä vaiheessa jahka pysäköin johkin joissa voin tarttua muistiinpanovälineisiin.

Odotusaika oli miltei muutama kk ennen kuin sain autokameran.